Menu
Cosul tau

Birou dressing Jessica

Birou dressing Jessica
Birou dressing Jessica

Descriere

Biroul de dressing este o piesa eleganta cu design contemporan fiind creata din lemn de eucalipt si placata cu oglinda pentru un aspect glam lucios ce va radia stil si lumina. Adauga si scaunul din aceeasi colectie pentru un set complet.

Dimensiuni:
Latime: 160 cm
Adancime: 44 cm
Inaltime totala: 80 cm

Materiale:
Lemn de eucalipt, oglinda, finisaj bej

  • Livrare: 3-4 saptamani
  • Producator: London House
  • Cod Produs: VL067
9.138 Lei

Produse din aceeasi colectie


Patul Jessica evoca un aspect stilat contemporan ce va transforma dormitorul intr-un spatiu luxuriant. Este realizat din lemn de eucalipt cu tablie ta..
11.903 Lei
Patul Jessica evoca un aspect contemporan ce va transforma dormitorul intr-un spatiu luxuriant. Este realizat din lemn de eucalipt cu tablie inalta ta..
13.438 Lei
Noptiera va adauga o nota glam dormitorului datorita combinatiei moderne dintre finisajul bej si placajul cu oglinda de pe cele 2 sertare.Dimensiuni:L..
3.993 Lei
Comoda Jessica va adauga stil si functionalitate locuintei prin designul contemporan de lux. Sertarele placate cu oglinda prezinta manere metalice cu ..
9.138 Lei
Taburetul propune un stil glam contemporan cu picioare placate cu oglinda si sezut confortabil imbracat in tapiterie fina din catifea in nuanta bej.Di..
2.150 Lei
Bancheta moderna are rol decorativ si util deopotriva fiind imbracata in tapiterie moale din catifea bej si prezinta un spatiu de depozitare incapator..
3.456 Lei
Comoda inalta va adauga stil si functionalitate locuintei prin designul contemporan de lux si sertarele incapatoare. Cele 5 sertare sunt placate cu og..
7.602 Lei