Menu
Cosul tau

Canapea Darby 2 locuri catifea galben mustar

Canapea Darby 2 locuri catifea galben mustar
Canapea Darby 2 locuri catifea galben mustar

Descriere

Canapeaua Darby va transforma livingul in locul ideal de relaxare datorita umpluturii moi si designului curbat in mod elegant. Tapiteria din catifea galbena in nuanta mustar va adauga un contrast cromatic sofisticat spatiului. Tapiteria este disponibila in 3 culori.

Dimensiuni:
Latime: 192 cm
Adancime: 98 cm
Inaltime totala: 81 cm

Materiale:
Tapiterie: textil catifea galben mustar
Cadru: lemn, roti metal
  • Livrare: 1-2 saptamani
  • Producator: London House
  • Cod Produs: VL022
5.913 Lei
Fără TVA: 28 Lei

Produse din aceeasi colectie


Fotoliu adopta un design clasic in stil Chesterfield cu manere curbate si sezut confortabil. Acesta este imbracat intr-o tapiterie moale din catifea i..
4.539 Lei
Fără TVA:4.539 Lei
Canapeaua Darby va transforma livingul in locul ideal de relaxare datorita umpluturii moi si designului curbat in mod elegant. Tapiteria fina din cati..
5.913 Lei
Fără TVA:5.913 Lei
Canapeaua Darby cu 2 locuri va transforma livingul in locul ideal de relaxare datorita umpluturii moi si designului curbat in mod elegant. Catifeaua g..
5.913 Lei
Fără TVA:5.913 Lei
Canapeaua Darby cu 3 locuri va asigura un nivel optim de relaxare datorita umpluturii moi confortabile si designului curbat in mod elegant. Tapiteria ..
7.215 Lei
Fără TVA:7.215 Lei
Fotoliul Darby este construit in linii clasice cu spatar in stil Chesterfield si brate curbate in mod elegant accentuate de tinte metalice. Tapiteria ..
3.619 Lei
Fără TVA:3.619 Lei