Menu
Cosul tau

Livrarea Produselor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore - 35 de zile lucratoare, cu excepția cazului în care ați convenit asupra unei alte date. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Settimo Concept S.R.L. nu poate garanta prezenta in stoc a tuturor produselor prezentate.

Settimo Concept S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau virament bancar, in baza unei facturi proforme iar dovada platii trebuie trimisa catre Settimo Concept S.R.L. la adresa de e-mail.: office@settimo.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii sau inainte de momentul livrarii. Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Pentru produse a caror contravaloarea se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de Dumneavoastra a ajuns in contul Settimo Concept S.R.L.

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat catre cumparator sau depozit sau la punctul de lucru Settimo Concept S.R.L., conform optiunii clientului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea bunurilor și serviciilor numai pe teritoriul României.

Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 3000 Ron.

Pentru comenzi mai mici de 3000 Ron, se percepe un cost fix de transport de 50 lei (Exceptie fac localitatile aflate in afara razei de acoperire a agenției de curierat Fan Courier, pentru care se percepe un cost de transport, cost calculat in functie de numarul de kilometri suplimentari) daca coletul are greutatea de pana la 5 (cinci) kg, crescand proportional cu greutatea coletului cu 1 RON/fiecare kilogram suplimentar. 

In cazul in care aveti in comanda produse fragile, piese de mobilier sau articole de dimensiuni mari ce necesita o atentie sporita la manipulare, Settimo Concept S.R.L. va asigura transport special pentru livrarea acestora, excluzand pentru siguranta produselor firmele de curierat. In acest caz, transportul special va fi organizat doar dupa plata in avans a intregii comenzi. Intervalul in care se va face aceasta livrare poate varia intre 5-6 ore si 2-10 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea pe piata nationala sau internationala a transportatorilor privati cu care coaboram.

Timpul de livrare al unei comenzi este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al Settimo Concept SRL, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Settimo Concept SRL, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare ai fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata.

Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei estimate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 35 zile lucratoare) si clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Settimo Concept SRL va informa de indata clientul prin e-mail sau telefonic, oferind doua optiuni: clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare estimat. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către client în formularul de comandă. Toate produsele se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță.

Avand in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumita ora sau la o anumita data, prin urmare va rugam sa nu ni se solicitate nici noua. De asemenea, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera.

Va anuntam ca, conform legilor in vigoare, firmele de transport nu despagubesc eventualele daune daca produsele nu au fost desfacute la livrarea lor si nu se intocmeste un proces verbal cu daunele constatate. In cazul in care acest lucru nu se face la primirea coletului , produsele isi pierd garantia si contravaloarea lor nu se returneaza.

Costurile transportului in sistem de curierat a produselor achizitionate pe site sunt urmatoarele:

a) pentru livrarea produselor comandate sub 250 de lei, taxa de livrare in valoare de 30 RON (inclusiv TVA) daca coletul are greutatea de pana la 5 (cinci) kg si dimensiuni reduse

b) taxa de manevrare (materiale impachetare si protectie, alte costuri pentru produse fragile, grele, dimensiuni atipice etc) pentru livrarea produselor mai grele de 5 kg. Toate costurile se calculeaza si sunt comunicate Clientului la momentul plasarii comenzii in functie de criteriile specifice comenzii (volum, greutate, materiale). Settimo Concept estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului si manevrarii, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita ulterior plasarii comenzii un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.